13 Δεκ 2016

Ευχαριστήρια επιστολή του Δ.Φ.Κ. προς τη μαέστρο του Συλλόγου μας

Καρδίτσα 9/12/2016

Προς  τη Χορωδία του Εξωραϊστικού
Και Πολιτιστικού Συλλόγου
Αγίου Μηνά Κερατσινίου

Αξιότιμη κ. Κωστόγλου Μαρία και κ. Όλγα Καμηλάρη,

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά  για τη συμμετοχή της εξαιρετικής Χορωδίας  σας στην 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καρδίτσας.  Η  παρουσία σας  ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών. Η Καλλιτεχνική Επιτροπή σας συγχαίρει, θεωρεί πολύ εξελίξιμη την Χορωδία σας, καθώς διαθέτει υψηλά standards χορωδιακού ήθους και ύφους, παρουσίασε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον, δύσκολο και πολυφωνικό ρεπερτόριο και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ακόμη πιο δύσκολα χορωδιακά έργα.


Αξιότιμες Κυρίες,

Θέλω με την επιστολή μου αυτή να σας ανακοινώσω ότι η Χορωδία σας διακρίθηκε ιδιαίτερα και κατατάχθηκε στις καλύτερες Χορωδίες του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορωδιών. Η κατάταξή της αυτή της δίνει τη δυνατότητα, εφ' όσον το επιθυμείτε, να λάβει μέρος στα συνεργαζόμενα Φεστιβάλ της Ιταλίας και της Σερβίας, καθώς και στο Φεστιβάλ της Αθήνας.


Δεχθείτε κ. Καμηλάρη τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς  η Χορωδία σας άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ερμήνευσε το πρόγραμμα πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και σκηνική παρουσία.

Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας και είμαι βέβαιος ότι και οι χορωδοί σας εισέπραξαν μια πολύτιμη και αξέχαστη εμπειρία από τη συμμετοχή τους αυτή. Ιδιαίτερα σας ευχαριστούμε, για το έργο του Θ. Αντωνίου που ερμηνεύσατε.
   
Ελπίζουμε να σας δούμε και του χρόνου στην 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2017.
Συγχαρητήρια στους χορωδούς, σε όλους τους συνεργάτες σας αλλά κυρίως σε σας κ. Καμηλάρη για το σημαντικό σας έργο.

Με εκτίμηση

ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Νίκος Ευθυμιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου